Friday, 14-May-2021, 01:52:29
Anime InfoNet

 Claymore

Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 84
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Search
Calendar
«  May 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Site friends
 • Create your own site • Pentru a beneficia de calitate ridicată când vizitaţi site-ul, vă recomand browserul Firefox

  Atentie! Urmează detalii despre personaje, naraţiune şi/sau deznodământ.
                                                                          .......NU COMENTATI TRADUCEREA.........APRECIATI MUNCA SI EFORTUL

      * Clare
  Clare (???, Kurea) Este protagonista seriei. Pe când era doar un copil, un Yoma deghizat s-a "jucat" cu ea torturând-o de mai multe ori. Yoma este ucis de Teresa. Admiratia si simpatia fata de Teresa îi alina suferinta si o fac pe Clare s-o urmeze pe salvatoarea ei patru zile fara odihna, hrana sau apa. Teresa, dupa ce încearca de câteva ori sa scape de Clare, în cele din urma îi va permite sa calatoreasca cu ea, iar cele doua devin foarte atasate. Prezenta unui om în viata ei o ajuta pe Teresa sa-si recâstige fericirea pierduta si umanitatea. Bucuria lor de viata este întrerupta brusc atunci când Teresa omoara niste banditi umani pentru a-i salva viata lui Clare. Organiztia trimite patru dintre cele mai bune Claymores pentru a o executa pe Teresa, care este în cele din urma ucisa de Priscilla.

  Clare promite sa ia capul Priscillei în semn de razbunare si porneste în cautarea unui membru al organizatiei. Odata ce îl descopera ea îi cere s-o primeasca în organizatie si sa-i introduca în ea carnea si sângele Terezei. Clare devine singura persoana voluntar care adera la Claymores si primul hibrid cu un sfert de sânge Yoma în loc de jumatate Yoma, asa cum în mod normal au celelalte fete. Din aceasta cauza ea are puteri demonice scazute si este data la rangul de NR. 47 - cel mai mic din Organizatie. Cu toate acestea, Clare are capacitatea Terezei de detectare a Yoki-ului pâna la punctul de a fi în masura sa prevada miscarile adversarului. Nu se cunoaste daca aceasta este o mostenire genetica sau Claire calca pe urmele mentorul ei.

  Clare "se trezeste partialpartial" în timpul unei lupte în cetatea sfânta Rabona, dar revine la starea ei umana cu ajutorul lui Raki. Ea isi pierde bratul drept în timpul unui incident care o implica pe Ophelia, dar mai târziu primeste un alt brat de la Irene si tot atunci primeste si tehnica "Sabia Fulger - Quick Sword". Cu toate acestea "Quick Sword" are numai jumatate din viteza si puterea lui Irene.

  Clare se mai afla aproape de trezire în timpul luptei sale împotriva lui Dauf, dar Galatea manipuleaza fluxul ei yoki si o aduce înapoi. Ea foloseste apoi aceeasi metoda pentru a o salva pe Jeane când aceasta îsi pierde mintile în timpul "trezirii".

  În campania din Nord, Clare se alatura echipei capitanului Flora. Crescâdu-si în mod semnificativ puterea, ea lupta la acelasi nivel ca si capitanul ei. În timpul luptei împotriva lui Rigaldo, Clare este capabila de a-si trezi în mod deliberat parti din trupul ei, ramânând în acelasi timp cu mintea umana. Cu toate acestea, ea se vede în imposibilitatea de a reveni la forma umana, dupa lupta. Jeane se sacrifica pentru a o salva pe Clare. Ea este singurul membru al echipei sale care va supravietui Campaniei din Nord.

  În urmatorii sapte ani, Clare si alte sase supravietuitoare Claymores, vor ramâne în singuratate si vor face Organizatia sa creada ca au murit.

  În ciuda pericolului de a fi descoperita si vânata de catre Organizatie, Clare a revenit pe teritoriile din sud pentru a o gasi pe Priscilla, precum si sa continue cautarea ei pentru Raki. Ea a revenit în Rabona si a învins-o pe Agatha, o Fiinta Trezita, cu ajutorul tovaraselor ei. Miata, NR.4 în Organizatie, asista la lupta lor, si simte ca Clare si însotitoarele ei sunt foarte puternice, dar doua dintre ele, probabil Miria si Clare, le depasesc pe ceilalale. Mai târziu, în timpul unei conversatii cu Sid si Galk, Clare afla ca Raki este înca în viata si o cauta. Usurata ca Raki a supravietuit, Clare este tulburata atunci când este dezvaluit faptul ca el se deplaseaza alaturi de o fetita. Pentru veni în ajutor, Miria le-a desemnat pe Cynthia si Uma pentru a o însoti pe Clare în cautarea ei pentru Raki. Clare, Cynthia si Uma calatpresc în tinuturile de Vest în cautarea lui Raki, dar ele nu reusesc sa gaseasca nici un indiciu. Într-unul din orase se confrunta cu trei luptatoare ale Organizatiei, care par a fi în cautarea unui alt Claymore. În timp ce Uma si celelalte luptatoare Claymores ai organizatiei zac inconstiente, Cynthia si Clare înving Fiinta Trezita dar se confrunta apoi cu Rubel, care îsi dezvaluie identitatea sa ca spion pentru dusmanii organizatiei si îi ofera informatii lui Clare.

  Hotarându-se sa urmeze indiciile date de Rubel, Clare, Cynthia si Uma îsi continua calatoria lor, dar se confrunta cu Dauf, care o captureaza pe Uma. Clare, dupa ce ca nu a reusit sa-i provoace lui Dauf nici o rana nici chiar cu tehnica "Windcutter" îmbunatatita, este obligata sa taie piciorul lui Uma pentru a o salva. Ulterior, Clare se duce dupa Dauf în ascunzatoare; scapa de câteva atacuri dar este atrasa în lupta de Rafaela. Jucându-se cu mintea ei, Rafaela o face pe Clare sa retraiasca evenimentele de-acum sapte ani. Ea îi spune lui Clare ca e pe cale sa faca o mare greseala si fara prea multe vorbe o provoaca la lupta. Clare nu poate câstiga si este batuta cu brutalitate pâna când, în cele din urma, îsi elibereaza Yoki-ul si foloseste Quicksword, cu care o "ucide" pe Rafaela, rezultând transformarea acesteia într-o oribila Fiinta Trezita. Monstrul începe sa atace folosind sulite parazitare ca si proiectile - desi Clare, Deneve si Helen, care au sosit la scurt timp dupa aceea reusesc sa se fereasca de atac, cele trei se gasesc într-un mare pericol. Cu toate acestea ele vor reusi sa câstige lupta.

      * Raki
  Raki (??, Raki) Este însotitorul lui Clare în pribegia ei. El este prezentat ca un baiat a carui familie a fost ucisa de un Yoma care a stat deghizat sub înfatisarea fratelui sau mai mare, Zaki. Acest Yoma este ucis de Clare, dar Raki este suspectat de a fi si el un Yoma si este exilat din satul natal. Clare s-a oferit sa-l ia cu ea, pâna când el gaseste un sat în care doreste sa traiasca, dar ea se ataseaza de el. Lui Raki, de asemenea, îi pasa foarte tare de Clare, si o protejeaza, fara ezitare, de oricine, chiar si de un alt Claymore. Ramâne neclar daca relatia lor este platonica sau romantica (desi Clare îl saruta pe Raki înainte ca acestia sa se desparta). În mod oficial, Raki a fost un bucatar pentru Clare. Raki poarta o sabie sfânta daruita de Galk si foloseste sabia într-o încercare de a o proteja pe Clare.

  Raki este separat de Clare în timpul luptei ei cu Ophelia în volumul 7. Curând dupa aceea, el este aparent capturat de catre vânzatorii de sclavi si trimis în Nord. În volumul 10, el scapa dar ajunge în grija lui Isley si Priscilla, cu toate ca el nu are cunostinta de identitatea lor adevarata ca Fiinte Trezite. Priscilla a fost "salvata" de Raki când un numar mare de pietre s+au prabusit. Priscillei îi place mirosul lui, deoarece Raki a venit din partea de sud. Isley îi spune lui Raki ca ar trebui sa stea în compania lor pentru o perioada de timp. Raki începe sa studieze arta duelului cu Isley.
  Raki reapare în capitolul 80, dupa sapte ani, timp în care a calatorit si a evoluat. Raki apare purtând armura de Claymore si un palos masiv. În plus fata de maturitatea fizica si a competentelor sale si încrederea i+a crescut foarte mult. Când învinge un Yoma îsi afiseaza reflexele remarcabile si viteza. Abilitatile sale de convingere si discutii s-au dezvoltat si ele de-a lungul anilor, pâna la punctul ca, cu un argument logic, el poate sa dezamorseze o ceata mica, care este pe cale sa-l omoare.

      * Miria
  Miria (? ??, Miria) A fost Claymore NR. 6. În lupta, putea sa creeze iluzii cu care îsi zapacea adversarii câstigâdu+si renumele de Phantom Miria (?? ? ? ??, gen'ei nu Miria)= Fantoma Miria. Ea este, de asemenea, foarte calificata pentru munca în echipa si de planificare folosind tactici de lupta. Miria ancheteaza în secret Organizatia dupa ce a jurat razbunare împotriva ei. Acest sentiment provine de la o vânatoare de Fiinte Trezite, atunci când ea a descoperit ca obiectivul a fost initial un prieten apropiat, Hilda, care s-a "trezit". Socata de acest lucru, a fost aproape de a se "trezi" ea însasi.

  Miria a fost introdusa pentru prima oara în volumul 5, Scene 25, ca sef de echipa intr-o vânatoare de Fiinte Trezite.

  Ea a fost repartizata din nou ca lider de echipa - formata din Clare, Helen, si Deneve. Echipa a fost aproape învinsa, dar Clare si Miria, în cele din urma. reusesc sa ucida Fiinta Trezita, de sex masculin.

  Dupa ce îsi da seama ca n-au avut aproape nici o sansa de supravietuire în aceasta lupta, Miria crede ca echipa ei a fost tradata de catre organizatie si au fost trimise într+o misiune de sinucidere. Teoria ei s+a bazat pe faptul ca echipa sa a fost compusa din Claymores partial-treziti si scandalagii. Dupa batalie le-a spus celorlalte (Clare, Helen, si Deneve) ca ea ar fi gasit unul dintre cele mai întunecate secrete ale organizatiei, dar nu a spus nimic de teama pentru siguranta altora. Ea le-a spus sa-si tina yoki-ul scazut si sa se faca nevazute pâna când le va cauta ea la momentul oportun.

  Miria a fost, de asemenea, Claymore sef în campania de Nord. Ea a si+a demonstrat abilitatile tactice în felul în care a organizat Claymores în echipe mici, care le-ar permite sa câstige experienta în lupta cu cele Fiinte Trezite cu pierderi minime de viati. In prima lupta împotriva a trei astfel de fiinte de sex masculin, capacitatile sale strategice au fost chiar recunoscute de unul dintre monstrii. Miria a condus direct urmatoarele Claymores: Queenie (NR. 20), Tabitha (NR. 31) si Uma (NR. 40). strategia ei a permis unora dintre Claymores sa supravietuiasca. În plus, propria ei echipa a avut doar o pierdere.

  În timp ce era în izolare, ea si-a dezvolt un nou mod de a creste foarte mult viteza ei normala, fara a fi nevoie de exploziile yoki. Deneve descrie tehnica, ca fiind "un nou tip de Miraj", si, desi este putin mai lenta, acest lucru este, de fapt, considerat superior, deoarece nu exista limite la cât de multe ori poate folosi aceasta capacitate, spre deosebire de exploziile scurte de yoki necesare pentru mirajele ei. Cu aceasta noua tehnica ea este în masura sa realizeze miscari mai precise. Ea serveste ca lider al Claymores supravietuitori.

  Miria a relevat faptul ca recent a accesat arhivele Organizatiei, chiar înainte de campaniea din Nord. Ea a descoperit informatii socante, dar i-a luat sapte ani pentru a pune totul cap-la-cap. Teoria ei arata ca Yoma nu sunt creaturi naturale si  considera ca Organizatia le-a creat. Acestea traiesc pe teritoriul unei insule pe care Organizatia o utilizeaza pentru a efectua experimente care sa duca la crearea unei arme capabila sa câstige razboiul dintre doua natiuni mari dintr-o tara exotica care dureaza de peste o suta de ani. Aceste arme sunt Fiintele Trezite.

  Ea a decis sa+si lase camarazii si sa plece la Rabona pentru a+si termina cercetarile indiferent de necazurile pe care le-ar putea avea. Ea locuieste în Rabona cu Tabitha.

      * Deneve
  Deneve (???, Denevu) este NR. 15 în Organizatie si una din putinele Claymores care a revenit la normal dupa ce a început sa se trezeasca. Ea este foarte calma si abilitatile ei de regenerare sunt exceptionale, în comparatie cu alte Claymores. Ea a devenit un Claymore dupa ce parintii si sora ei au fost ucisi de catre o Yoma în timp ce ea a ramas ascunsa. Ea doreste sa-si razbune familia si are o puternica vointa de a trai. A devenit un luptator defensiv. Îi era rusine de lasitatea ei si a luptat sinucigas pâna când a întâlnit-o pe Elena, care a convins-o ca gândurile ei erau naturale asa cum au toti oamenii. Cele doua au format o legatura foarte strânsa, si dupa prima lor misiune împreuna, ele formeaza legaturi si cu Clare si Miria.

  În timpul Campaniei din Nord, ea descopera adevarata fata a Undineei, dar îi arata respect si nu spune nimic. Dupa moartea Undineei, Deneve este bântuita de senzatia de slabiciune pentru incapacitatea ei de a-si razbuna capitanul si va purta sabia Undineei în memoria acesteia.

      * Helen
  Helen (???, Heren) este NR. 22 în Organizatie. Este capabila sa+si întinda bratele la lungimi extreme pentru a+si ataca adversarii. Îi place sa manânce si sa bea si mai ales se bucura de mere. Ea este calita în lupta si agresiva si la început nu a placut-o pe Clare pentru rangul ei mic si puterea slaba. La fel ca Deneve, Miria, si Clare, ea a ajuns foarte aproape de trezire si formeaza un legamânt cu acestea în momentul în care sunt trimise într-o misiune din care sa nu se mai întoarca. Dupa ce au supravietuit campaniei Nordice, ea îsi îmbunatateste tehnica "Sabia Care Gaureste", acumulând mai multa energie în brat, acesta rasucindu+se de 21 de ori.

      * Cynthia
  Cynthia (????, Shinshia) este Claymore NR. 14 si luptator defensiv. Cynthia este un alt supravietuitor al Campaniei din Nord ca parte din echipa Veronicai. Ea pare a fi la acelasi nivel ca si capitanul ei în timp ce lupta împotriva unei Fiinte Trezite în forma de gândac. Personalitatea ei pare sa fie cea mai vesela si plina de speranta dintre toate fetele care au facut parte din grup. Împreuna cu Uma, ea o însoteste pe Clare în vest pentru a-l gasi Raki. În timp ce se aflau într-un oras în cautarea Raki, Cynthia, împreuna cu Clare si Uma, au reusit sa extermine cu usurinta o Fiinta Trezita. Dupa batalie, Cynthia îi spune lui Clare ca vizitarea orasului, în ciuda prezentei monstrului, a meritat, deoarece nu au existat victime în cele din urma.

  Dupa 7 ani aptitudinile ei de manipulare a Yoki-ului au avansat pâna la punctul ca ea poate fi de ajutor în vindecarea altui Claymore prin manipularea Yoki-ului acesteia.

      * Tabitha
  Tabitha (???, Tabasa) este Claymore NR. 31. Ea a fost în echipa Miria si este unul dintre supravietuitorii Campaniei din Nord de cu sapte ani în urma. Tabitha este un luptator de aparare si, ca si Galatea, pare sa se specializeze în detectie Yoki cu o precizie suficienta pentru a distinge prezenta Claymores îndepartate, îndeplinind rolul de "ochi" pentru supravietuitori. Ea este seriosa si pune loialitatea fata de Miria pe primul loc.

  În capitolul 78 este dezvaluit faptul ca, capacitatile ei senzoriale Yoki sunt aproape comparabile cu cele ale Galateei. Ea a decis sa ramâna în Rabona cu Miria în timp ce alti luptatori lipsesc temporar.

      * Yuma
  Yuma (??) este Claymore NR. 40. Ea este un luptator defensiv, care face parte din echipa de Miria în timpul Campaniei din Nord. Ea este una din cele sapte supravietuitoare, si chiar si dupa sapte ani de formare, ea se simte nesigura si slaba în comparatie cu ceilalti membri ai grupului. Mai târziu, ea constata ca are puterea de a doborâ cu usurinta Claymores cu rang superior si Fiinte Trezite si ca poate arunca o sabie cu precizie pe distante lungi.

  ===============================================================================

  GENERATORII DE CONFLICTE
  În istoria organizatiei, au fost doar trei cazuri cunoscute de razboinici de rang NR. 1 care au atins "Trezirea". Cunoscut sub numele de "Cele Trei Puteri", acestea sunt considerate cele mai puternice si periculoase Fiinte Trezite. Din fericire, toate cele trei au fost, cel putin la început, extrem de retrase, mentinerea contactului cu oamenii si cu Claymores fiind minim. Ca atare, acestea au ajuns sa fie cunoscute sub numele de "Abyssal Ones" (?? ? ?, Shin'en nu mono ("Creaturile din Abis"). Prin sansa, cele trei creaturi au decis sa se stabileasca în diferite parti ale tarii - una în Vest, una în Nord si una în Sud. Acest aranjament a ramas asa ani de zile, Organizatia asigurându-se ca nu vor veni în contact si crutând astfel lumea de devastarea care ar rezulta din lupta lor. Situatia nu s-a nu a schimbat pâna când Isley, Creatura din Abis din Nord, a început sa ridice o armata de Fiinte Trezite si sa îsi extinda influenta pe tarâmurile celorlalti.

      * Abyss feeders = Mâncatorii de Abisali

  Mâncatorii de Abisali (?? ??, shin'en GUI) sunt pe jumatate om, jumatate fiinte-trezite create de organizatie din cadavre de fiinte trezite care au atacat sediul central al organizatiei, dupa batalia din Nord. Acesti unsprezece razboinici sunt instruiti pentru un singur scop: sa vâneze creatura din abis, Isley. Ochii lor si gurile cusute au fost închise, capacitatatile senzoriale si Yoki au fost eliminate si îsi urmaresc dusmanii dupa miros. Ei au fost învatati sa se lase ucisi pentru ca cei ramasi în viata sa se poata retrage si reorganiza pentru a-l opri pe Isley. Acest lucru îi ajuta pe cei ramasi sa creeze mai multe cabluri de alimentare înfipte în fiinta abisala.

  Dupa ce îl manânca pe Isley, "Mâncatorii" sunt utilizati ca ghizi în organizarea atacului de la Riful pentru a le ajuta pe Alicia si Beth sa gaseasca echipa lui Clare.

      * Agatha
  Prima apatitie: Capitolul 75; În cadrul Organizatiei a fost de rang 2 in generatia ei; Era de tip: Defensiv.

  Agatha (???, Agasa) a fost o Claymore NR. 2 si la un punct necunoscut si-a câstigat porecla de "Crimson Agatha" (?? ? ???, Senketsu nu Agasa). Dupa trezire, ea s-a ascuns în cetatea sfânta Rabona. În cele din urma, prezenta ei acolo a fost descoperita de Galatea. Când Galatea este gasita de Miata si Clarice, se porneste o lupta cumplita între Clazmores si Agatha. Agatha este învins atunci când Clare si echipa ei de Claymores intervin.

  Tactica preferata a Agathei este de a nu lovi în organele vitale ale dusmanului, lasâdu-l astfel sa se chinuie mai mult. Prima forma urâta în care apare, seamana cu o imensa platforma circulara sustinuta de 8 picioare, partea umana fiind bine ascunsa în interiorul platformei. Mai târziu lupta într-un corp falnic, umanoid, dar este învinsa si taiata în bucati de catre Claymores.

      * Alicia and Beth
  Alicia (? ? ????, Kuro nu Arishia) si sora ei Beth (??, Besu) sunt gemene identice, Cunoscute si sub numele de "cele negre", sunt Claymores din prima si a doua generatie a lui Clare. Ele fac parte dintr-un experiment care permite unei Claymore sa se trezeasca pe deplin pastrându-si în acelasi timp umanitatea. Datorita antrenamentului constant, ele îsi pot alinia perfect Yoki-ul pentru a crea o legatura mentala puternica, care sa-i permita Aliciei sa se "trezeasca" fara probleme. Ele au rolul de a se lupta cu acele creaturi abisale, care o includ pe Luciela, care, împreuna cu sora sa, Rafaela, au fost prima încercare de a perfecta trezirea controlata. Desi Alicia si Beth sunt considerate un succes, Miria afirma ca acestea nu ar fi viabile într-un adevarat razboi, datorita faptului ca Beth este prea vulnerabila. Beth arata capacitatea de a dejuca cu usurinta planurile lui Dauf. Când Beth este întepata de unul dintre proiectilele lansate de Fiinta Trezita care a fost Rafaela si Luciela, Alicia începe sa-si piarda controlul si ucide vânatorii care urmareau pe Rifel si Dauf, în timp ce Beth este asimilata de proiectile si se metamorfozeaza într-o Fiinta Trezita, atacându-le pe Uma si Cynthia.

  Dupa ce Uma si Cynthia se retrag, Beth Cea Trezita întâmpina o Priscilla revitalizata. În ciuda faptului ca Priscilla se refera la ea ca un "baby" si ca ea nu are nici un interes în lupta împotriva ei, Beth continua sa atace. Din cauza luptei lui Beth cu Priscilla, yoki-ul Aliciei este instabil si îi provoaca Aliciei ezitari în timpul confruntarii ei cu Riful. Simtind pericolul, Priscilla o poseda pe Beth, iar Alicia lasa în urma pe Riful si se alatura surorii ei. Apoi Alicia revine la forma ei de "trezita" si reface echipa cu Beth de pâna la lupta cu Priscilla. Gemenele reusesc sa-i dea mai multe lovituri  Priscillei, dar tot nu au puterea s-o învinga. Cu o miscare rapida a mâini, Priscilla o decapiteaza pe Alicia. Vazând ca sora ei a murit, Beth începe sa planga, apoi o ataca pe Priscilla cu furie si, într-un final, este ucisa si ea. Înainte sa moara ea încearca sa o infecteze pe Priscilla cu proiectile parazite, dar fara rezultat. Puterea Priscillei este coplesitoare.

      * Dauf
  Prima aparitie: Volumul 8(in manga), Episodul 15(in anime); In Organizatie a Fost de rang 3 in generatia lui; Era de tip: Defensiv.

  Dauf sau Duph (??, Dafu) a fost initial Claymore NR. 3 în generatia sa, depasit doar de Rigaldo si Isley. El este in prezent adeptul lui Riful si amantul ei, ajutand-o sa tortureze Claymores capturate si obligându-le sa se "trezeasca". Dauf, în forma sa trezita, este un imens umanoid cu o forta extraordinara si  armura o placata, extrem de grea. El poate forma tije mari din armura lui (de obicei din mâinile sale, spate, si din gura), pe care le lanseaza ca proiectile. Riful a declarat ca l-a facut pe Dauf iubitul ei pentru ca el este singurul care ar accepta-o fara retinere. Cu toate acestea, trecâne peste puterea sa fizica, Dauf este mai degraba un prostovan sarac si fara maniere. Regenerarea lui si abilitatile de vindecare sunt, de asemenea, foarte lente. În prima sa aparitie, el s-a luptat cu Clare si Galatea care nici macar nu i-au zgâriat armura. El a fost învins atunci când Jeane a reusit sa-l gaureasca în piept cu tehnica "Sabia care gaureste", care a fost aproape sa-l ucida. În consecinta, Riful a trebuit sa intervina pentru a-i salva viata. O asista pe Riful în lupta ei împotriva Aliciei, Beth si a Alimentatoarelor Abisale, batalie în care îsi pierde de mâna dreapta si picioarele. El a fost aparent ucis de Priscilla.

      * Hilda
  În cadrul Organizatiei a fost de rang 6 în generatia lui Clare; Era de tip: Defensiv.

  Hilda a fost NR. 6 al Organizatiei. Ea a fost activa în acelasi timp cu Miria si au fost prietene apropiate. Atunci când si-a atins limita, ea i-a dat o carte neagra Opheliei rugând-o sa i-o dea Miriei. Ophelia o jefuieste si o condamna sa devina o Fiinta Trezita. Ea a fost mai târziu vânata de catre o echipa formata inclusiv din Ophelia si Miria. Hilda a fost ucisa de catre Miria, care în acel moment nu si-a dat seama de identitatea ei. Dupa ce Miria si-a dat seama ca ce a ucis a fost Hilda, si-a pierdut temporar controlul asupra puterilor sale Yoki care au facut-o sa se trezeasca partial. Ani mai târziu, Miria a dat peste sabia Hildei, pe care Hilda a pierdut-o atunci când s-a trezit. Miria a înfipt sabia în sol, pentru cazul în care Hilda a murit, în memoria prietenei ei. În forma sa trezita, ea seamana cu un mare (aproximativ la fel de mare ca Dauf) umanoid si arata ca o mumie.

      * Isley
  În cadrul Organizatiei a fost de rang 1 în generatia lui; Era de tip: Ofensiv.

  Isley (?????, Isurei), cunoscut si sub numele de "Regele Alb de Argint", pentru ca avea parul argintiu; este una dintre Creaturile din Abis din Tinuturile de Nord, precum si Clazmore NR.1 al generatiei sale. El credea ca puterea decide regulile. Dupa ce este învins foarte usor de Priscilla, el decide sa faca tot ce poate pentru a o face fericita. Natura ei docila îi face pe ceilalti sa creada ca Isley a fost câstigatorul si ca ea este pur si simplu iubita lui. El a decis ca pacea dintre Creaturile Abisale este inutila si aduna o armata de fiinte trezite cu scopul de a-si mari teritoriul. El îsi trimite armata dupa un numar de Claymores si Riful în timp ce el continua sa se lupte cu Luciela pentru teritoriul ei. De asemenea, el vine în contact cu Raki îl initiaza pe acesta în arta duelului, comentând ca Raki îi aminteste ca asa era si el în tineretea lui. În ciuda aparentei de familie linistita, el îsi reprima foamea si îl pastreaza pe Raki în conditii de siguranta trimitându-l cu Priscilla, în scopul de a le evita pe Mâncatoarele de Abisali. El a petrecut sapte ani pe pamântul sau nou cucerit încearcând sa se lupte cu mâncatorii. În cele din urma, coplesit numeric, a fost învins si mâncat; Organizatia refacuse numarul mâncatorilor fara sa îi permita lui Isley sa-si refaca puterile.

  În forma umana îsi poate manipula bratele în arme, cum ar fi o lance, un arc, sagetile de foc, scut, gheare, topor si un palos masiv. El a existat de peste 78 de generatii de Claymores, asa ca este foarte calificat în artea duelului. Forma sa trezita seamana cu un mare si elegant Centaur negru si în ciuda dimensiunii sale, el este extrem de rapid.

      * Ophelia
  Ophelia (??????, Ofiria?) mai este cunoscuta si sub numele de Razboinicul-Îmbibat-Cu-Sânge (??? ??? ??, kyosenshi chinurareta); este Claymore NR. 4 în generatia lui Clare si doreste sa-l omoare pe "monstrul cu coarne" care i-a ucis fratele; este foarte puternica fizic, dar mintea ei,în schimb, este foarte instabila; afiseaza tendinte sadice si sociopate omorînd cu placere atât oameni cât si Claymores colegi, ceea ce este împotriva fundamenteleor organizatiei si chiar încearca sa-si provoace colegii, ca acestia sa se trezeasca, doar pentru ura ei pentru astfel de fiinte trezite; îsi tortureaza atât adversarii cât si aliati, mai ales în lupta; desi crimele ei sunt nedescoperite, multe Claymores îi cunosc natura monstruosa.

  Tehnica speciala a Opheliei este "clipocitul": sabia ei se onduleaza înainte si înapoi în mare viteza. Aceasta tehnica este extrem de dificil sa fie eschivata sau blocata chiar si pentru un adversar care îi poate prezice miscarile. Ea însasi si-a dat porecla de Ophelia clipocitoarea (? ? ??????, sazanami nu Ofiria); încearca sa o omoare pe Clare, care s-ar fi trezit partial înainte, dar este învinsa si ranita grav. Ea fuge si mai târziu se trezeste ea însasi si se transforma într-o creatura în forma de sarpe. Dupa ce realizeza ca s-a trezit, îi permite lui Clare sa o omoare si o roaga sa o ucida pe Priscilla.

      * The Organization - Organizatia
  Organizatia conduce Claymores, si este situata în regiunea de est a Sutafu. Acesta este condusa de un numar de oameni, care pur si simplu nu vad altceva în Claymores decât niste unelte. Din cercetarile ei, Miria dedus ca Organizatia a creat Yoma. Ea considera ca Yoma traiesc pe o insula folosita ca teren de experimentare pentru a perfecta o Fiinta Trezita controlata. Miria afirma ca mai exista o tara cu factiuni similare în care oamenii sunt în conflict cu monstrii si ca oamenii de acolo, care au materialele necesare pentru a crea sabiile aparent indestructibile ale Claymores, creaza la rândul lor soldati din fiinte trezite cu scopul de a combate monstrii. Fiintele Trezite sunt incontrolabile si au vointele lor proprii, iar Organizatia doreste sa gaseasca o modalitate prin care sa le supuna si sa le poata controla.

      * Ermita (????, Erumita) este legatura Organizatiei cu Galatea si Miria. Ermita compara datoria de a urmari Claymore cu aceea a unui parinte care vegheaza asupra copilului sau, desi el afirma ca nu ar dori sa fie tatal unui monstru.

      * Orsay (???, Oruse) a fost legatura cu Tereza.

      * Rado (??, Rado?) este legatura cu Clarice si îi va spune acesteia sa aiba grija de Miata.

      * Rimuto (???, Rimuto?) este un membru de mare clasa în cadrul organizatiei.

      * Rubel, este cunoscut si sub numele de Louvre (???, Ruvuru). În versiunea originala japoneza, este cel care s-a ocupat personal cu introducerea lui Clare în Organizatie si a fost legatura ei în timpul cât ea a fost o Claymore. El dezvaluie faptul ca este un spion din partea dusmanilor organizatiei, care doreste sa o distruga din interior. El îi ofera informatii Miriei.

      * Priscilla
  Priscilla (プリシラ, Purishira) a fost promovată Claymore NR. 2 la scurt timp după ce a intrat îm organizaţie. Ea a fost atât de puternică încât a putut lupta cu puterea ei de Yoma aproape în întregime suprimată, permiţându-i să-şi ascundă prezenţa faţă de Yoma şi colegele Claymores, chiar şi în luptă. În compareţie cu Irene, acest lucru a făcut-o un candidat perfect pentru a lupta împotriva Teresei (cea mai mare putere a Terezei a fost abilitatea ei de a manipula energia Yoma).

  Priscilla a devenit o Claymore după ce un Yoma, care pretindea că e tatăl ei, i-a macelărit familia în faţa ochilor ei. Ea i-a taiat capul în timp ce acesta  mânca măruntaiele fratelui ei. După acest incident a devenit extrem de instabilă.

  În ciuda puterii ei pure şi a potenţialului incredibil ca razboinic, tinereţea Priscillei ne arată că ea era încă un copil şi ca atare era extrem de naivă şi imatură în comparaţie cu colegele mai în vârstă şi mai experimentate. Era politicoasă cu adversarii săi şi simţea că trebuie să lupte întotdeauna unu-la-unu. Vedea lumea în negru-şi-alb; o persoană ori avea ori nu avea dreptate, fără nici o cale de mijloc. Această credinţă a condus-o la o degradare mentală şi a fost învinsă NR. 1, Teresa. În nebunia ei a atacat-o din nou pe Teresa, într-un acces de furie oarbă. În ciuda faptului că şi-a atins şi depăşit limita, prin utilizarea a peste 80% din Yoki, Priscilla a fost din nou învinsă, chiar dacă Teresa şi-a eliberat doar 10% din putere. Priscilla a implorat-o pe  Teresa să o omoare înainte de a se trezi, facând-o pe aceasta devină neatentaă la apărare. Cu o mişcare magistrală Priscilla ia tăiat braţele Terezei apoi a  decapitat-o, deşi este încă neclar dacă acest lucru a fost parte dintr-un şiretlic, de la început. Imediat după asta, ea se trezeşte complet şi o răneşte grav pe Irene şi o ucide pe Noel şi Sophia în faţa unuei Clare îngrozite.

  Abisala Riful a spus că Priscilla, după acea luptă, a zburat in Nord unde va sacrifica şi va mânca orice bărbat, femeie sau copil din orice oraş prin  care va trece ea. Cu toate acestea Priscilla a revenit la forma umană la fel ca şi Isley. Unii spun că, de fapt, Isley a învins-o pe Priscilla şi a făcut-o iubita lui, nu invers.

  Când se trezeşte, Priscilla este un umadoid înaripat de aproximativ 2 metri inaltime, cu un corn în frunte ei şi patru aripi. Eliberează o mare cantitate de yoki, depăşindu-le chiar şi pe fiintele abisale. Pe lână viteză şi putere abilităţile de regenerare îi permit să se refacă aproape instantaneu. Priscilla îşi poate extinde degetele cu repeziciune; braţele ei se extinde în tentaculele. Rubel spunea despre Priscila că atunci când s-a transformat în Fiinţă Trezită, toate abilităţile latente ale ei au fost eliberate, şi, probabil, a depasit-o pe Teresa, făcând-o personajul cel mai puternic din serie.

  În manga actuală, mintea Priscillei pare să fie complet blocată la nivelul copilăriei. După campania din nord, ea îl urmează orbeşte pe Isley. Când Riful a încercat să-l termine Isley după lupta lui cu Luciela, Priscilla stătea în faţa lui şi-l protejează, forţând-o pe Riful să se retragă, ceea ce arată faptul că ea mai puternică decât toate Fiinţele Abisale, în ciuda naturii ei copilăreşti.

  După şapte ani, Priscilla reapare ca insoţitoare a lui Raki în călătoria lui. Fusese exilată de către Isley pentru a o ţine în condiţii de siguranţă şi departe de Alimentatorii Abisali (Mâncătorii de Abisali). Când Raki ajunge în oraşul natal, Priscilla îi spune că acolo se află un Yoma. Claymore NR. 6, Renee, îl atacă pe Raki, dar Priscilla îi sare în ajutor. Priscilla îl întreabă pe Raki dacă este conştient de faptul că ea este o fiintă trezită, iar Raki îi spune că ştia. Raki mai ştia, de asemenea, că Priscilla nu a mai mâncat carne umană de mai mai mulţi ani şi că trupul ei este slăbit. El recunoaşte că, într-o zi, Priscilla nu va mai fi capabilă să se abţină şi că dacă nu va reuşi să o oprească, ar putea fi mâncat chir el.

  La scurt timp după ce Raki este luat de Organizaţie, Priscilla reapare în forma ei adultă şi se pare că şi-a recăpătat amintirile şi luciditatea. Ea se întâlneşte cu Beth trezită şi începe să lupte împotriva ei. În timpul luptei încearcă să o mănânce pe Beth, dar spune că nu e prea gustoasă, apoi, ea îi spune Beth ea nu are nici un interes în lupta împotriva acesteia şi îi mai spune că "în final, am venit aici, astăzi, nu pentru această luptă, ci după mirosul slab al acelui om." Alicia pare că vrea s-o protejeze pe Beth şi ia forma ei trezită. Gemenele reusesc sa-i dea mai multe lovituri  Priscillei, dar tot nu au puterea s-o învinga. Fără transformare, Priscilla o decapitează pe Alicia dintr-o singură mişcare, şi se mută pentru a termina o Beth. Apoi urmeăreşte Yoki-ul lui Riful. Aici urmează întâlnirea cu Clare, Deneve şi Helen.

      * Riful
  Riful (リフル, Rifuru) este o creatură abisală din teritoriul de vest. Ea a fost NR. 1 în prima generaţie de Claymores de sex feminin şi cea mai tanără luptătoare care s-a trezit vreodată. Ea se prezinta ca fiind veselă şi politicoasă. Ea locuieste cu iubitul ei, Dauf, şi în mod constant le forţează pe luptătoarele Claymores să se trezească, adesea prin tortură, cu scopul de a le face să devină însoţitoarele ei. Mai târziu îşi concentrează interesul pe  Isley şi puternica Priscilla, pentru a-i opri de la avansarea pe teritoriul ei. Le găseşte pe Rafaela şi Luciela transformate şi doreşte să se trezească şi ea din nou. Din acest motiv o capturează pe Renée.

  Trezită, Riful nu are forma de umanoid feminin, ci o formă benzi cărnoase. Corpul ei de jos este o masă imensă de astfel de benzi, care sunt incredibil de rezistente şi capabile să se întindă cu viteze mari pentru a prinde sau trage în ţeapă adversarii.

  După Rafaela/Luciela, în trezirea şi haosul care au urmat, Riful a fost atacată de Alimentatoarele Abisale (Mâncătoarele de abisali) şi Alicia şi a fost declarată prea slabă ca să folosească forma trezită şi a plecat cu un singur picior uman rămas (forţându-se să meargă cu o parte din tentaculele ei. Ea a izbucnit în lacrimi la gândul de a muri şi l-a implorat pe Dauf s-o ajute. Cei doi vor fi ucişi de Priscilla.

      * Rigaldo
  Rigaldo (リガルド, Rigarudo?) a fost Claymore NR. 2 al generaţiei sale şi este din aceeaşi generaţie de Claymores ca Isley şi Dauf. Rigaldo pare calm şi inofensiv, dar a fost cel mai însetat de sânge din armata lui Isley. A luptat pentru Isley şi Priscilla în timpul campaniei din Nord, fiind învins de către războinicele Claymores. A fost poreclit "Regele Leu Cu Ochi De Argint" (銀 眼 の 獅子王, Gin gan nu shishiou). Forma sa trezită semăna un leu de 3 metri. În timpul campaniei din Nord, el a fost trimis să ucidă 24 de luptătoare Claymores trimise împotriva armatei lui Isley. El a dedus tactica Miriei de împărţire a războinicelor Claymores în echipe, şi a început prin eliminarea celor cinci căpitanii, care au fost, de asemenea, cele mai puternice Claymores până în prezent. Dintre cele cinci (Miria, Flora, Jean, Veronica, şi Undine), Miria a fost singurul căpitan care a supravieţui atacurilor sale. Jean a fost ranită mortal, în timp ce celealte 3 au fost ucişe instantaneu. El a ignorat în mod intenţionat membrii mai slabi concentrându-se exclusiv pe căpitanii, ceea ce a condus la înfrângerea lui atunci când s-a luptat cu Clare şi Berserk care l-au omorât.

  Fiind mult mai mic de statură decât media fiinţelor trezite, Rigaldo se baza mai mult pe viteza superioară si agilitatea în luptă. Dar Viteza lui era depăşită cu uşurinţă de Miria, una dintre cele mai rapide Claymores din generaţia sa. În contrast cu capacitatea lui ofensivă, Rigaldo era lipsit de puteri de regenerare, şi nu îşi putea regenera repede membrele pierdute.

  ===============================================================================

  ALTE PERSONAJE

      * Audrey
  Audrey (オードリー, Ōdorī) Este Claymore NR. 3. Ea este o războinică mândră, dar manierată. Ea foloseşte sabia pentru a devia atacul adversarului, fără a se opune cu forţă. Echipa lui Audrey a încercat s-o învingă pe Riful, dar nu au reuşit. Au fost salvate de Clare, Miria, Deneve şi Helen. În schimb, Audrey le-a spus că Galatea era încă în viaţă, dar a plecat renegată. Ea este prietenă apropiată a lui Rachel.

      * Clarice
  Clarice (クラ リス, Kurarisu) o Înlocuieşte pe Clare ca NR. 47 ÎN IERARHIA Claymores. Ea este un hibrid incomplet, care încă mai păstrează culoarea ei originala a parului. Ea nu are puterea de luptă şi abilităţile colegelor ei. Ea este trimisă cu un grup să vâneze fiinţele trezite din Nord, cu toate că întreaga echipă este învinsă in luptă dar salvată de grupul lui Clare. Ea este atribuită mai târziu să veghea asupra Miatei.

      * Miata
  Miata (ミアータ, Miata) este NR. 4 Claymore. Ea este foarte tanara şi are o minte foarte instabilă, care, dacă ar fi controlată, i-ar putea permite să fie clasat[ pe locul unu. Miata are puterea de a ucide cu uşurinţă Yoma cu mîinile goale. Miata are o obsesie extremă legată de părinţii ei şi o tratează pe Clarice ca mama ei, încercând s-o alăpteze în mod regulat pentru a o calma. Galatea le trimite la vanatoare şi după o luptă cu Agatha, acestea decid să rămână în biserică, la un loc cu ea.

      * Dietrich
  Dietrich (ディートリヒ, Dītorihi) este NR. 8 în generaţia actuală. Apare ca lider al uneia dintre echipe dar se trezeşte şi este vânată. Echipa sa este învinsă din cauza tacticii proaste. Helen şi Deneve o salvează de la moarte.

  Se desparte de Helen şi Deneve şi pleacă spre Rabona la cererea lui Deneve de a le avertiza pe Miria şi Tabitha despre evoluţiile lui Isley şi despre noile mânătoare de abisali. Cu toate acestea nu-i dă Miriei informaţii suplimentare, exprimându-şi astfel loialitatea faţă de Organizaţie, şi precizând că transmiterea acelui mesaj pentru Miria este pur şi simplu un mijloc de a rambursa datoria ei faţă de Deneve şi Helen.

  Galatea o descrie ca fiind "insistentă" şi că "urmează instrucţiunile ca la carte".

      * Father Vincent
  Părintele Vincent este un preot din cetatea sfântă Rabona şi este introdus pentru prima oară când Clare şi Raki călătoresc spre Rabona în scopul de a ucide o Yoma. Mai târziu este dezvăluit faptul că el a fost cel care a solicitat ajutorul de la Claymore. Se pare că unii oameni sunt nemultumiti de acest lucru, dar el le explică că a fost necesar pentru a proteja Rabona. Clare, înainte de a merge să lupte cu Yoma îi cere Părintelui Vincent să aibă grijă de Raki dacă ea ar fi ucisă, iar el, cu toate că ezitantă, este de acord să aibă grijă de copil.

  Dupa lupta cu Agatha, Părintele Vincent îi ajută pe răniţi. El le permite Miriei, Tabithei, Miatei şi Claricei să rămână în Rabona şi îi va permite Galateei să-şi păstreze slujba de calugariţă.

      * Flora
  Flora, poreclită şi "Tăietoare Vântului" (風 斬り の フローラ, kazekiri nu Furōra) este Claymore NR.8 dint generaţia lui Clare. Ea este cunoscută pentru sabia ei. Este considerată cea mai rapidă Claymore din toate timpurile. În timpul campaniei din Nord a fost căpitanul unei echipe şi o supraveghea pe Clare. Ea este calmă şi întotdeauna politicosă, chiar şi atunci când încearcă să impună disciplina. Ea devine interesată de Clare după ce a văzut forţa ei şi o provoacă la un duel. Se lămureşte că Clare este mai rapidă, dar mai puţin precisă. Flora este ucisă în timpul luptei cu Rigaldo.

      * Galatea
  "Ochiul lui Dumnezeu" Galatea (ガラテア, Garatea) este Claymore NR. 3 generaţia lui Clare. Ea acţionează ca "ochii organizaţiei." Este un maestru al detecţiei Yoki, fiind în măsură să simtă alte Claymores de la o distanţă lungă, să le citească emoţiile şi să le "vadă" acţiunile ca şi când s-ar afla lângă ele. Ea poate controla acţiunile altor oameni prin manipularea fluxurilor lor Yoki şi este cea mai in vârstă dintre toate 47 de luptătoare din generaţia ei. Ea a urăşte folosind puterea, aşa cum îndepărtează de la vedere său personal de frumusetea ei. A fost trimisă în misiune pentru a o vâna pe Clare şi după ce luptă împotriva Dauf alături de Clare şi Jean, ea decide să renunţe la misiunea ei.

  În timp, Galatea devine dezgustată de organizaţie, astfel încât decide să instruiască pe cineva care să lupte în locul ei. Se duce şi trăieşte ca o calugarita în Rabona. Ea este solicitată şapte ani mai târziu, ca să le execute de Miata şi Clarice dar după ce se luptă rămân împreună la mănăstire.

      * Galk
  Galk este unul din căpetenii gărzii din cetatea sfântă. Împreună cu Sid se luptă cu Clare pe un acoperiş (cei doi se aflau în patrulare, iar Clare vâna un Yoma). Când Clare a fost rănită de Yoma, Galk a fost cel care a insistat asupra faptului ca ea să primească îngrijiri medicale. El susţine că nu va permite ca Clare să moară până când nu îşi va plăti datoria faţă de ea pentru că i-a salvat viaţa. El şi Sid lupta alături de ea împotriva puternicului Yoma.

  El apare din nou, după 7 ani, atunci când Miata şi Clarice vin în cetatea sfântă ca s-o ucidă pe Galatea. El conduce atacul asupra fostei NR. 2 trezită, Agatha.

  Arma lui Galk este o sabie lungă, pe care el o foloseste foarte eficient.

      * Irene
  "Quick Sword" Irene (高速 剣 の イレーネ, kōsokuken nu Irene) este Claymore NR. 2 din generaţia Terezei şi retrogradată la NR. 3 după ce Priscilla se alătură organizaţiei. Ea este cunoscută pentru viteza cu care mânuieşte sabia, puterea ei brută şi vârtej de vânt Noelle (疾风のノエル, shippū nu Noeru).

  Irene îşi pierde un braţ şi se ascunde prin controlul de energie şi îşi înscenează moartea. Câţiva ani mai târziu, o învaţă pe Clare tehnica "Quick Sword" şi îi dă acesteia şi braţul după care rămâne să lupte cu Ophelia după care soarta ei este necunoscută.

      * Jean
  Jeane (ジーン, Jin) este Claymore NR. 9 şi o luptătoare ofensivă. Tehnica ei este "Sabia Găuritoare". Ea este serioasă şi onorabilă.

  Jeane şi membrii echipei sale (Katea, Raquel, precum şi o Claymore nenumită) sunt capturate de Dauf şi Riful în timpul unei vânători de fiinţe trezite, care se dovedeşte a fi o ambuscadă. Dupa o tortură prelungită, ea se trezeste complet, dar este capabilă de a reveni la forma umană în virtutea voinţei sale extraordinare şi ajutată Clare. Atunci decide să-i plătească înapoi datoria de viaţă lui Clare, alegând pentru a o servi de viaţă.

  Sub forma ei trezită semăna cu un fluture, cu multe vene conectate la aripi.

      * Nina
  Nina (ニーナ, Nina?) este NR. 9 în generaţia actuală. Ea este rece şi aspră, calificată în tactici, dar un strateg slab. Ea este căpitanul echipei din care a făcut parte inclusiv Clarice.

      * Rachel
  Rachel (レイチェル, Reicheru) este Claymore NR. 5. Atitudinea ei este opusul lui Audrey. Ea este calmă şi temperată în timpul luptelor. Ea poate efectua un atac foarte puternic prin aplicarea unei mari presiuni pe sabie.

      * Rafaela
  Rafaela (ラファエラ, Rafaera) este Claymore NR. 5. Ea a fost parte dintr-un experiment al Organizaţiei, în încercarea de a leaga sufletele a două Claymores pentru a produce o trezire controlată. Sora ei şi numărul unu Claymore, Luciela, şi-a pierdut controlul în timpul experimentului, care a provocat-o să se trezească Luciela a devinit o fiinţă trezită şi a bântiut teritoriul din Sud. Rafaela şi-a pierdut un ochi, pe care a decis să nu-l regenereze, şi a fost deposedată de rangul ei pentru că inima ei "slabă" a făct ca experimentul să eşueze. Câţiva ani mai târziu, Rafaela este chemată din nou pentru a compensa pierderea a cinci Clazmores de top în timpul vânătoarei după Teresa care avea informaţii referitoare la sora ei ca mită. După ce acţionează ca un detector prin utilizarea yoki-lui ei aproape nedetectabil, o găseşte în cele din urmă pe ucide sora ei, care tocmai pierduse bătălia cu Isley.

  Mai târziu este dezvăluit faptul că ea şi-a injectat toată forţa viatală în corpul Lucielei care murise, iar cele două au fuzionat.

      * Renée
  Renée (ルネ, Rune?) este noul "ochi" ale organizatiei. Se întâlenşte cu Raki în capitolul 81. Ea îl întreabă despre Priscilla şi el primeşte răspunsuri despre  despre Clare. După ce pleacă din oraş, Renée se întâlneşte cu Riful este capturaăt. Cu toate acestea Riful nu are intenţia de a o trezi, ci vrea doar să se folosească de abilitatile lui Renée şi să fuzioneze ca Luciela cu Rafaela.

      * Sid
  Sid este unul dintre luptătorii din cetatea sfântă, alături de Galk. Este arogant şi are o apariţie scurtă în poveste. Mai târziu o ajută pe Clare în lupta ei împotriva acelui Yoma puternic.

  El apare după 7 ani şi le ajută pe Miata şi Clarice. El nu pare să aibă aceeaşi aroganţa sau alte calităţi nepoliticoase aşa cum a avea la prima sa apariţie. Mai târziu este atacat de Agatha şi salvat de Galatea. El îi spune că Raki a venit în Rabona un an înainte de sosirea lui Clare şi că încă o mai caută.

      * Teresa
  Tereza Cea-Cu-Zîmbetul-Frumos (微笑 の テレサ, Bisho nu Teresa), îşi ucidea inamicii zâmbind. Este cea mai puternică din generaţia ei şi considerată a fi Claymore cel mai puternic din toate timpurile. Ea este mult mai rapidă, mai puternică, şi mai agilă decât oricine, dar forţa ei reală este considerată a fi capacitatea de ei "fără precedent de a simţi aura Yoma." Ea poate simţi până-ntr-atât încât poate prezice cu exactitate mişcările adversarului ei în luptă.  Înainte de a deveni un Claymore, ea a fost menţionată ca un copil "problemă", de către instructori în timpul formării sale.

  Teresa îşi face treaba fără să-i pese pe cine ajută şi îi face plăcere să sperie oamenii. Ea o întâlneşte în cele din urmă pe Clare, care o urmăreşte o bună bucată de drum. Clare fusese alungată din satul ei. Teresa este iniţial iritată, dar se resemnează şi se hotăreşte să o ia cu ea. După o vreme o părăseşte pe Clare într-un sat într-o încercare de a-i da o viata normală, dar nişte bandiţi devastează satul şi vor să o batjocorească pe Clare. Teresa îi ucide pe toţi bandiţii ceea ce determină Organizaţia să înceapă o vânatoare împotriva ei pentru că a încălcat regula de a nu ucide niciodată oameni.Va fi ucisă de Priscilla, iar Clare ia capul Terezei şi convinge un membru al Organizatiei să o transforme în Claymore.

      * Undine
  Undine cu Săbiile Gemene (双 剣 の ウンディーネ, sōken nu Undine) este Claymore NR. 11 în generaţia lui Clair. Este recunoscută pentru caracterul ei obraznic şi agresiv. Ea poartă două săbii şi ea are un corp foarte musculos. Muschii sunt rezultatul shapeshifting, şi a doua provine de la o prietenă apropiată. Deneve consideră că, după ce a fost salvată de la moarte de acea prietenă, Undine şi-a dezvoltat corpul pentru a nu mai simţi ruşinea. După moartea ei în cadrul Campaniei din Nord, Deneve ia sabia Undineei în memoria ei.

  xTrafic.ro

  Anime Infonet Top66 Statistici

  Promovare Site - Top123.ro