Friday, 14-May-2021, 02:50:10
Anime InfoNet

 Hellsing

Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 84
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Search
Calendar
«  May 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Site friends
 • Create your own site

 • Hellsing

  Hellsing (ヘルシング, Herushingu) este o serie manga și anime scrisă și ilustrată de Kouta Hirano. A apărut în revista Young King Ours în 1997 și continuă și astăzi. Capitolele individuale sunt colectate și publicate sub forma de volume tankōbon de către Shōnen Gahosha, din Septembrie 2008 fiind publicate 10 volume. Hellsing urmărește eforturile misteriosei și secretei Organizatii Hellsing, de a elimina vampiri, zombie denumiți "ghouli", și alți inamici de natură supernaturală care amenință Regatul Unit.

  Seria manga este licențiată pentru publicarea în Engleză în America de Nord de Dark Horse Comics, în Australia și Noua Zeelandă de Madman Entertainment, și în Singapore de Chuang Yi. În 2001, Hirano a început să publice capitole dintr-o serie prolog, Hellsing: The Dawn, în ediții speciale ale Young King OURs, cu șase capitole publicate până în Septembrie 2008.

  O serie anime cu acelaș nume a fost produsă de Gonzo. Având ca directed pe Umanosuke Iida, seria a fost bazată pe manga, dar a folosit un scenariu de Chiaki Konaka și este diferită de manga în ceea ce privește intriga, deși folosește aceleași personaje și un desing al acestora asemănător cu manga. Cuprinzând 13 episoade, a fost difuzată în Japonia pe Televiziunea Fuji între 10 Octombrie, 2001 și 16 Ianuarie, 2002. Un original video animation (OVA) intitulat Hellsing Ultimate este produs de Satelight și Geneon.


  Personaje


  Alucard:

  Alucard este personajul principal al acestei serii, fiind în curînd observat că acesta este un vampir ce luptă împotriva vampirilor mult mai slabi și pe care nu îi consideră să merite existența sub acea formă. Este de asemenea cea mai puternică armă a Organizației Hellsing, fiind nu doar un vampir, ci unul din cei mai străvechi, existența lui datînd din secolul XV. Acesta decide să servească organizația după o încarcerare de zeci de ani și eliberarea de fiica celui ce l-a capturat, Integra Hellsing. Între aceștia se formează o relație ciudată, aparent de stăpînă și vasal, care pe parcurs ia însă o întorsătură dramatică.
  Existența lui Alucard este legată de Dracula, personajul fictiv din cartea lui Bram Stoker inspirată din viața lui Vlad Țepeș. La final, acest fapt devine clar, odată cu o fulgerare de o secundă în care fața sa ia forma reprezentațiilor grafice a domnitorului. Acest lucru poate fi corelat cu numele scris invers care semnifică același personaj mitic.
   
  Seras Victoria:

  Victoria a fost inițial membră a echipei speciale D11, pînă la a fi rănită fatal de Alucard, în goana sa după distrugerea vampirului sub formă de preot. Pe pragul morții, cauzată de o gaură în piept, a ales să-i dea voie lui Alucard s-o transforme într-un vampir. Astfel, servindu-l pe Alucard, a ajuns să lucreze pentru Organizația Hellsing.
  Pentru cîteva săptămîni după înrolare, Seras evită să bea sînge din teama să nu-și piardă umanitatea, fiindcă la prima întîlnire cu o rație de sînge, este condusă de setea de sînge. Totuși, cînd îl vede pe Alucard hrănindu-se, își acceptă puterile vampirice și consumă sînge. Pe durata seriei, mai este numită și draculina.
   
  Integra Hellsing:

  Sir Integra Wingates Hellsing, după numele său coordonat cu titulatura, este o nobilă de 22 de ani și ultimul membru al familiei Hellsing. De asemenea, lidera puternică și inteligentă a Organizației Hellsing, și ,,stăpîna" lui Alucard. A moștenit organizația la frageda vîrstă de 13 ani, cînd tatăl ei a murit. Deși adesea pare dură și pretențioasă, este respectată și admirată, chiar și printre inamicii de moarte. În manga se dovedește și trăgătoare de elită. În plus, este o spadasină excelentă, și posedă puterea, dezvăluită mai direct în anime, de a controla și induce transformările lui Alucard cu ajutorul unor tehnici aparent alchimiste, pentru a-l face cea mai puternică armă din lume, la dispoziția ordinelor sale.
  xTrafic.ro

  Anime Infonet Top66 Statistici

  Promovare Site - Top123.ro