Friday, 14-May-2021, 03:59:42
Anime InfoNet

 Personaje Principale

Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 84
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form
Search
Calendar
«  May 2021  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Site friends
 • Create your own site


 • NARUTO

  Naruto Uzumaki este un personaj fictiv din seriile manga si anime Naruto, creat de Masashi Kishimoto ca personaj principal al seriei. In timpul conceptiei lui Naruto, Kishimoto a vrut ca personajul sa fie unul "simplu si prost" dându-i multe dintre caracteristicile lui Son Goku, personajul principal din Dragon Ball.
  În serie, Naruto este un ninja din satul fictiv Konoha iar visul lui este sa devina un Hokage, liderul satului. Din cauza faptului ca este gazda vulpii cu noua cozi, o creatura malefica ce a atacat Konoha, el este ostracizat de catre ceilalti sateni. Pentru aceasta el compenseaza cu personalitatea lui vesela si zgomotoasa, iar pe parcursul seriei, el reuseste sa se împrieteneasca cu alti ninja din Konoha si din alte sate. El are o relatie mai apropiata cu Sasuke Uchiha, unul din colegii lui din Echipa 7, si-l trateaza ca pe fratele sau. Naruto apare în toate filmele seriei, si de asemenea, în alte animatii si jocuri video.
  Multe publicatii anime si manga si-au exprimat nemultumirea si l-au criticat pe Naruto. El a fost vazut ca un stereotip comparabil cu multe alte reviste shonen. Cu toate acestea, Naruto a ramas foarte popular printre cititorii revistei, obtinând locuri fruntase în concursurile de popularitate. Numeroase produse bazate pe povestea Naruto au fost facute, incluzând figurine de actiune si papusi de plus.

  Creatie si conceptie
  Când l-a creat pe Naruto, Kishimoto a incorporat în personaj numeroase aptitudini pe care le-a crezut ideale pentru un erou: o gândire simpla, o parte rautacioasa, si multe dintre caracteristicile personajului Goku din Dragon Ball. El s-a asigurat ca Naruto sa fie "simplu si prost", pentru ca nu-i plac personajele inteligente. Naruto nu este creat dupa nimeni in particular, fiind conceput ca un copil cu o parte mai întunecata datorita trecutului lui întunecat. Cu toate acestea, el este întotdeauna pozitiv, facându-l unic in ochii lui Kishimoto.
  Garderoba lui Naruto este formata din hainele pe care le purta Kishimoto când era mai tânar; dupa Kishimoto, folosind un design original nu l-ar fi facut pe Naruto unic, deoarece ceva original ar fi iesit prea mult in evidenta. Culoarea portocalie a costumului sau este folosita pentru a-i da lui Naruto un stil "pop", cu albastrul folosit deseori pentru a complementa portocaliul. Deoarece Naruto este asociat cu spiralele, modele în forma de spirala sunt puse pe costumul lui. Initial, Kishimoto l-a desenat pe Naruto purtând ghete, dar apoi el le-a schimbat cu sandalele pentru ca îi place sa le deseneze. Ochelarii pe care Naruto îi purta au fost si ei înlocuiti cu protectoare pentru frunte, deoarece ochelarii durau prea mult sa fie desenati. Kishimoto a spus ca ii place ca personajul lui are par blond si ochi albastrii. Editorul revistei Shonen Jump din Statele Unite, a adaugat ca aceste caracteristici l-au facut pe Naruto sa placa mai mult audientei occidentale. Kishimoto a spus ca dintre toate personajele din serie, Naruto este cel în care se regaseste cel mai mult. Când a fost întrebat de ce mâncarea favorita a lui Naruto este ramen in locul lui kitsune udon, Kishimoto a spus ca lui, personal îi place ramen-ul. În jocurile video Naruto: Clash of Ninja, Naruto este jucabil în diferite stadii ale manifestarii demonului Vulpea cu noua cozi, caracterizata de o chakra de culoare rosie. Lui Kishimoto i-a placut atât de mult prezentarea uneia din aceste forme încât a imitat-o pe coperta volumului 26 al revistei. L-a crearea designului lui Naruto in partea a 2-a, Kishimoto i-a facut protectoarea fruntii mai lata pentru a-i putea desena mai usor sprâncenele. El a observat ca pantalonii îl faceau sa arate copilaresc asa ca a suflecat o parte a lor pentru a-si corecta greseala
  În versiunea japoneza a lui Naruto, el îsi termina de obicei propozitiile cu sufixul "-ttebayo" (care da acelasi efect ca terminarea propozitiilor cu "stii tu?"). Kishimoto vroia sa-i dea lui Naruto o vorbire copilareasca, iar "dattebayo" i-a venit in minte. Acest lucru îl completeaza pe Naruto si foloseste ca un tic verbal pentru a-l arata ca un fel de "pici".La începutul anime-ului în engleza, echipa de dublaj a înlocuit "dattebayo" si "-ttebayo" cu fraza "Credeti-ma!" pentru a copia efectul si, de asemenea, sa mascheze miscarea buzelor.
  Producatorii anime-ului din limba engleza au precizat ca personajul Naruto a fost cel mai greu de dublat; ei au adaugat ca Maile Flanagan "l-a copiat perfect, de la partea intunecata, la cea de copilas de 12 ani pe care toti il iubim."

  Descrierea personajului

  Personalitate

  Tatal lui Naruto, Al patrulea Hokage, a sigilat periculoasa Vulpe cu Noua cozi in corpul lui Naruto cu costul propriei vieti, lasându-l orfan. Naruto nu a fost iubit si nu i-a fost acordata atentie în timpul copilariei, deoarece satenii din Konoha s-au purtat urât cu el pentru ca este containerul Vulpii cu noua cozi. Dorind ceea ce i-a lipsit toata viata, visul lui Naruto este sa devina Hokage, protectorul satului, sperând ca îi va aduce recunoasterea si respectul satenilor. Pentru a obtine acest titlu, Naruto are o determinare puternica, fiind întotdeauna încrezator ca poate îndeplini orice sarcina cu usurinta. Eforturile lui Naruto au dat roade, pe parcursul seriei el fiind recunoscut de multe personaje ca într-o zi va fi un excelent Hokage.
  De la introducerea lui, determinarea lui Naruto a avut ca rezultat ca unele din trasaturile lui îi mângâie pe cei din jur, astfel încat în Partea a 2-a, profesorul lui, Kakashi Hatake, spune ca aceasta este puterea speciala a lui Naruto. Dupa ce Gaara a fost învins de Naruto în lupta, el îsi da seama ca puterea adevarata este aratata atunci cand lupti pentru cei dragi si nu pentru sine. Aceste schimbari, pe care celelalte personaje le întampina, servesc ca morala pentru secventa din care fac parte si treptat devin caracteristica principala a acestor caractere.
  Prin abilitatea sa de a-i schimba pe ceilalti, Naruto a dobândit prietenii care i-au lipsit în copilarie. Printre multele prietenii pe care le-a format, niciuna nu este mai puternica decât acea pe care o are cu cei doi coechipieri: Sasuke Uchiha si Sakura Haruno. Cu Sasuke, Naruto împarte o relatie competitiva pe care o considera ca o fratie. Chiar daca Sasuke îl tradeza pe Naruto si restul Konohai la sfârsitul Partii 1, Naruto îsi pastreaza atasamentul fata de Sasuke, fiind gata sa se ia de oricine vorbeste urât de el. Fata de Sakura, Naruto are o adânca dedicatie pentru ea, înradacinata în iubirea ce o are fata de ea de ani. Atasamentul lui Naruto fata de Sakura este atât de puternic încât ar face orice ca ea sa fie fericita, jurând chiar sa-l aduca înapoi pe Sasuke.

  Abilitati


  Din cauza demonului vulpe din el, Naruto are acces la uriasele rezerve de chakra ale acesteia, permitându-i sa faca tehnici pe care cineva de vârsta lui nu ar putea niciodata sa le faca. Desi mici portiuni ale chakrei Vulpii cu Noua Cozi se amesteca constant cu chakra lui Naruto, el poate accesa rezervele de chakra fie lasându-se prada furiei, fie cerându-i direct vulpii sa-i împrumute o parte din puterea ei. Când Naruto are acces la rezervele de chakra, o mantie în forma de vulpe apare în jurul sau cu un anumit numar de cozi, indicând nivelul curent de putere. Cu toate ca fiecare coada mareste dramatic puterea lui de lupta, Naruto începe sa-si piarda constiinta cu numarul lor, pierzând complet controlul odata cu aparitia celei de-a patra coada. Deoarece îsi poate rani prietenii în timpul transformarii, Naruto încearca sa foloseasca chakra vulpii cât mai rar.
  Pe parcursul seriei, Naruto profita de rezervele sale uriase de chakra. Primul exemplu de acest fel este folosirea Tehnicii Umbrelor Clonate, care creeaza orice numar de copii fizice ale corpului celui ce le foloseste, desi tehnica cere o cantitate foarte mare de chakra. Naruto poate creea sute de clone în acelasi timp, fara sa se extenueze. El a gasit multe moduri de a folosi aceste clone, cum ar fi sperierea unui oponent si cercetarea unei mari zone într-un timp foarte scurt. Abilitatea lui de a invoca broaste pentru a-l ajuta în lupte depinde tot de chakra vulpii, putând invoca broaste mari doar cu ajutorul ei. Cu toate acestea, el învata, de asemenea, sa foloseasca senjutsu - o abilitate care îi mareste incredibil puterea.
  Rasenganul, o bila concentrata de chakra care se învârteste, prima oara creata de tatal sau, este metoda favorita de atac a lui Naruto. Pentru a crea rasenganul, Naruto se foloseste de clonele din umbre pentru a manipula chakra împreuna. Desi este capabil sa patrunda în orice atinge, Minato a creat Rasenganul pentru a-l combina cu chakra lui de vânt. Prin antrenamente intense, Naruto a reusit sa-si combine chakra de vânt cu rasenganul, simtindu-se mândru ca a putut sa-l depaseasca pe Al Patrulea Hokage. Acest lucru a dus la crearea tehnicii Stilul Vânt: Rasenshuriken care distruge ceea ce loveste la nivel celular, dar mâna lui Naruto este si ea afectata..

  Jutsu-uri folosite


  ·    Tehnica Umbrelor Clonate (Kage Bunshin no Jutsu)
  ·    Tehnica Multi-Umbrelor Clonate (Tajuu Kage Bunshin no Jutsu)
  ·    Formatia de jaz Naruto Uzumaki (Uzumaki Naruto Rendan)
  ·    Formatia de jaz 2000 Naruto Uzumaki
  ·    Ghidul Ninja a lui Naruto
  ·    Tehnica Sexy (Sexy no Jutsu)
  ·    Tehnica Harem (Harem no Jutsu)
  ·    Rasengan
  ·    Kiuuby Rasengan
  ·    Rasengan gigant (Oodama Rasengan)
  ·    Stilul Vânt: Rasengan (Fuuton: Rasengan)
  ·    Stilul Vânt: Rasenshuriken (Fuuton: Rasenshuriken)
  ·    Jutsu Invocare (Kuchiyose no Jutsu)
  ·    Transformare în demonul vulpe
  ·    Sfera amenintatoare a vulpii cu 4 cozi (Post transformation)
  ·    Peste tot shuriken
  ·    Senjutsu
  ·    Stilul eremit
  ·    Unealta zburatoare
  ·    Rasengan dublu
  ·    Rasenrengan
  ·    Arta eremita: Rasenrengan
  ·    Arta eremita: Rasengan gigant
  ·    Sfera amenintatoare a vulpii cu 6 cozi
  ·    Broasca Fu

  Privire de ansamblu

  Fiind personajul principal al seriei, Naruto este prezent în toate partile acesteia, jucând un rol important în ele. În Partea 1, implicarea lui Naruto în intriga este indirecta, deoarece isi petrece majoritatea timpului îmbunatatindu-si abilitatile ninja si urmându-si visele, evenimentele importante având loc în alte parti. Dupa invazia Konohai, Naruto îi întâlneste pe Akatsuki, o organizatie criminala fictionala care urmareste sa extraga Vulpea cu Noua Cozi din corpul sau. Desi la prima întâlnire, Jiraiya îi îndeparteaza, în Partea a 2-a, actiunile lui Akatsuki devin conflictul central. Doar dupa ce Sasuke încearca sa paraseasca Konoha, Naruto ia un rol principal în intriga, alaturându-se unei echipe de ninja cu scopul de a-l opri pe Sasuke sa-si uneasca fortele cu Orochimaru. Naruto si Sasuke au în cele din urma o confruntare unu la unu, desi niciunul nu reuseste sa-l omoare pe celalalt. Cei doi se duc în doua directii diferite, dar Naruto nu renunta la Sasuke, parasind Konoha pentru 2 ani si jumatate pentru a se antrena cu Jiraiya si sa se pregateasca pentru confruntarea cu Sasuke.
  În Partea a 2-a, Naruto primeste mai putina atentie decât în Partea 1. Cum celelalte personaje încep sa primeasca mai multa atentie si actiunea începe sa acopere mai multe întâmplari la distante mai mari, rolul lui Naruto este micsorat considerabil. Dupa întoarcerea în Konoha, Naruto este preocupat mai mult de amenintarea lui Akatsuki. Mai întâi, el îl salveaza pe Gaara din mâinile lui Akatsuki, apoi are un rol important în decaderea lui Kakuzu. Dupa ce afla ca Jiraya a fost omorât de liderul lui Akatsuki, Pain, Naruto începe sa se pregateasca mai bine pentru viitoarele întâlniri cu Akatsuki. Cu toate acestea, multe din actiunile lui Naruto au ca scop gasirea lui Sasuke. El, împreuna cu echipa lui, reusesc sa-l localizeze, dar abilitatile lui Sasuke sunt mult superioare echipei lui Naruto. Dupa crearea noii tehnici, Naruto si compania încearca din nou sa-l gaseasca pe Sasuke. Desi aproape reusesc sa-l localizeze, chiar dând de fratele lui Sasuke, Itachi, în cele din urma ei îi pierd urma, fiind nevoiti sa se întoarca acasa.

  Aparitii în alte medii

      
  Fiind personajul principal, Naruto a aparut în toate filmele seriei de pâna acum, de obicei fiind caracterul principal si facând o misiune cu Echipa 7. Al patrulea film marcheaza prima aparitie a lui Naruto în filme cu înfatisarea din Shippuuden. De asemenea, el apare în toate cele trei animatii scurte produse pentru serie, în prima ajutându-l pe Konohamaru sa gaseasca un trifoi cu patru frunze, în al doilea, echipa lui escorteaza un nija pe nume Shibuki spre satul sau si îl ajuta sa se lupte cu missing-ninul care a furat "Apa eroului" din sat, iar în al treilea participa la un turneu. Naruto este un personaj controlabil în toate jocurile video "Naruto". În câteva din aceste jocuri, este posibil sa deblochezi si sa-l joci într-o versiune speciala cu puterile lui Rock Lee si Might Guy. În Naruto Shippuden: Gekitou Ninja Taisen EX este prezentat pentru prima oara într-un joc video cu înfatisarea din Shippuuden.

       

  Popularitate

  În fiecare concurs de popularitate Shonen Jump al seriei, Naruto s-a clasat în primele 5 locuri, fiind pe locul întâi de doua ori. Totusi, în cel de-al saselea concurs, în 2006, Naruto si-a pierdut din popularitate, fiind întrecut de Deidara, Kakashi si Sasuke. Nu a mai fost organizat nici-un concurs oficial din 2006. Multe jucarii au fost creeate dupa el, incluzând papusi de plus, breloguri, si numeroase figurine de actiune, în ambele înfatisari din partile 1 si 2. Dublura lui Naruto, Junko Takeuchi, povesteste ca oamenii sunt fascinati de Naruto pentru ca ei cred ca el este mereu amuzant si binedispus, dar în realitate lui îi este foarte dificil, acceptându-si trecutul aspru si privind înainte. De asemenea, ea vrea sa creeze un cântec despre trecutul lui singuratic, cum a facut în prima animatie din-naintea primului film.
  Mai multe publicatii de manga, anime si jocuri video si alte medii au laudat, dar si criticizat. IGN a comentat la faptul ca Naruto era foarte singur la începutul seriei.
          
  GameSpot a sustinut ca Naruto traieste o viata ideala de adolescent, deoarece este ninja si manânca ce vrea, dar, pe de alta parte el este orfan si nerespectat de ceilalti sateni. Anime News Network a comentat ca bataliile lui Naruto nu sunt la fel de bune ca a celorlalti parteneri, dar a remarcat ca lupta lui cu Gaara este una dintre cele mai bune din serie, surclasând multe stereotipuri shonen. T.H.E.M. Anime Reviews nu au fost de acord cu faptul ca Naruto este un "om de nimic", tipul personajului prezent în multe ale serii manga si anime.


  SASUKE
  Sasuke Uchiha este un personaj fictional din universul Naruto, creat de Masashi Kishimoto. A fost conceput drept rival al protagonistului show-ului, Naruto Uzumaki, cu un design ce i-a provocat dificultati în desenarea diferitelor scene manga, dar în cele din urma Kishimoto ajungând sa schiteze cu placere personajul lui Sasuke.
  În anime si manga Sasuke este un membru al clanului Uchiha, un clan ninja extrem de talentat aliat cu satul Konohagure. Motivatia sa principala de-a lungul seriei este sa razbune anihilarea întregului clan prin uciderea fratelui sau, Itachi Uchiha, un tel pe care îl urmareste prin orice mijloc. Desi intial rece si distant condus de dorinta de razbunare.

  Istoria personajului

  În copilarie el traia împreuna cu parintii sai si fratele sau, Itachi. Pentru ca Itachi era mai mare si mai talentat decât el, Sasuke era ignorat de toata lumea. În momentul în care clanul sau a fost omorât, Sasuke nu era acasa si când a venit i-a gasit pe toti morti, cu exceptia lui Itachi, care i-a povestit de ce a facut aceste lucruri si ca pentru a putea ajunge la acelasi nivel el trebuie sa îsi omoare cel mai bun prieten si sa devina un razbunator. De aceea Sasuke este atât de distant fata de cei din jurul sau. La început el îl considera pe Naruto doar un bufon, însa cu trecerea timpului începe sa îl vada pe acesta ca pe un rival. În timpul Examenelor Chunin el se întâlneste cu Orochimaru care îi pune acestuia un semn blestemat pe piele, spunându-i lui Sasuke, ca va veni dupa el în cautarea puterii, ceea ce se va si întâmpla. Între timp el învata sa îsi folosesca Sharinganul mai bine si învata si Chidori-ul, dar totusi în lupta împotriva lui Gaara este depasit. Însa vazându-l pe Naruto cât de puternic a devenit începe sa devina frustrat si îl provoaca pe acesta la un duel, dar Kakashi ajunge la timp pentru a-i opri. Dupa ce Sasuke vede ca noua tehnica al lui Naruto, Rasengan-ul, este mai puternic decât Chidori, Sasuke se decide sa plece la Orochimaru, în cautarea puterii necesare sa îl înfrânga pe fratele sau Itachi. În drumul sau catre Orochimaru el este oprit de Naruto si provocat la un nou duel în Valea Sfârsitului din care rezulta ca Sasuke este mai puternic, batându-l pe Naruto si acceptându-l drept egalul sau, dar refuzând sa îl omoare. El se va antrena cu Orochimaru dorind sa se razbune pe fratele sau, chiar daca asta ar fi însemnat propriul sau sfârsit. Însa dupa ce Sasuke devine destul de puternic îl omoara pe Orochimaru, dupa care îsi strânge câtiva shinobi foarte puternici formând Echipa Sarpe, dupa care pleaca sa vâneze membrii din Akatsuki pâna va da de fratele sau. Înainte de a ajunge la Itachi el constata ca este urmarit de Naruto si alti ninja din Konoha si cu ajutorul lui Karin reuseste sa îi evite.
  Primul Akatuski pe care îl întâlneste este Deidara pe care reuseste sa îl înfrânga, dar datorita faptului ca Deidara s-a auto-aruncat în aer, Sasuke a scapat doar cu ajutorul lui Manda. El se întâlneste cu Itachi care îi spune sa se întalneasca cu acesta în Konoha, la locasul secret al familiei Uchiha, dupa care Itachi dispare. Abilitatile sale cele mainotabile sunt Sharinganul, tehnicile Mingea de Foc si Chidori pe care îl poate emite din tot corpul. Dupa o lunga batalie Sasuke îl învinge pe Itachi. Dar Sasuke afla ca Itachi a fost, de fapt, fortat de împrejurari sa îsi ucida tot clanul. Clanul Uchiha dorea sa ajunga la conducerea Satului Ascuns între Frunze si astfel ar fi provocat un al treilea Razboi Shinobi. Itachi ura din tot sufletul razboiul, iar conducerea satului i-a ordonat sa opreasca izbucnirea acestui razboi prin omorul întregii sale familii. Itachi a avut de luat o decizie foarte grea: binele satului sau propria sa familie... Si a ales sa îsi sacrifice clanul si, în final, chiar propria viata, pentru binele Konohai. Singurul lucru pe care nu l-a putut face a fost acela de a-si omori fratele. Itachi a vrut ca Sasuke sa traiasca si sa devina mai puternic, de aceea, el i-a dat un scop: ,,Daca ma urasti, daca vrei sa ma omori, atunci trebuie sa devii mai puternic.... Sasuke afla tot adevarul despre Itachi de la Madara Uchiha (fondatorul clanului Uchiha, care l-a ajutat pe Itachi sa ucida tot clanul). Sasuke realizeaza faptul ca Itachi a fost fortat de situatie sa faca acest lucru si îsi aduce aminte de vremurile când era copil si îsi aduce aminte si de Itachi, asa cum era el înainte. Itachi care mereu a tinut la el... Sasuke regreta cu adevarat moartea fratelui sau. Se hotaraste sa intre temporar în Akatsuki (pentru a deveni si mai puternic) si sa distruga Konoha, deoarece conducatorii satului l-au fortat pe Itachi sa ia aceasta decizie. Sasuke cauta acum razbunare pentru fratele sau si pentru toata familia sa, de altfel. În timpul cât este in Akatsuki, Sasuke obtine un Etern Magenkyo Sharingan si îl învinge pe Kirabi, jinchuriki-ul Demonului cu Opt Cozi. Dar mai târziu el afla ca Kirabi l-a pacalit si a evadat. Debut manga:capitolul 3 Debut anime:episodul 1 Rang ninja:genin.

  Jutsuri folosite


  ·    Amaterasu
  ·    Chidori
  ·    Chidori curent
  ·    Chidori Senbon
  ·    Chidori-ul sulitei întepatoare
  ·    Semnul Blestemat al Cerului
  ·    Iluzie demonica: Cerul reflectat si alterarea Pamântului
  ·    Efemer
  ·    Chidori fâlfâitor
  ·    Stilul Foc: Tehnica Dragonului de Foc
  ·    Stilul Foc: Tehnica Marelui Dragon de Foc
  ·    Stilul Foc: Tehnica Sferei de Foc
  ·    Stilul Foc: Tehnica Florii Phoenix
  ·    Umbra ascunsa a amprentelor serpilor
  ·    Spada Kusanagi: Chidori Katana
  ·    Lovitura leului
  ·    Sharingan Mangekyo
  ·    Tehnica de regenerare a lui Orochimaru
  ·    Vraja sarpelui autoritar
  ·    Picatura soimului calator (doar în anime)
  ·    Umbra frunzei dansatoare
  ·    Tehnica shurikenului umbrei
  ·    Sharingan
  ·    Tehnica de convocare (serpi)
  ·    Susanoo
  ·    Transcriptia sigiliului: Amaterasu
  ·    Tsukuyomi
  ·    Demonul cu 4 mâini
  ·    Etern Magenkyo Sharingan
  ·    Shurikenul umbra
  ·    Kirin
  ·    Convocare: Crearea lamei fulger
  ·    Tsukuyomi
  ·    Tehnica corpului flacara
  ·    Stilul Flacara: Kagutsuchi

  SAKURA
  Sakura Haruno (Haruno Sakura) este un personaj fictiv din serialul anime si manga Naruto creat de Masashi Kishimoto. În serie, Sakura a devenit o conducatoare de sex feminin. Kishimoto a avut dificultati în crearea desenului ei, punându-se accent în mod inadecvat pe anumite parti ale ei, cum ar fi fruntea mare. În anime si manga, Sakura este o kunoichi din Satul Ascuns între Frunze ce face parte din Echipa 7 a carei membri sunt Sakura Haruno, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha si Senseiul lor, Kakashi Hatake. Initial, Sakura are o dragoste nebuna pentru Sasuke, sunstinându-l întotdeauna si indignândul pe Naruto. În cursul seriei, ea devine o persoana care se conduce singura si începe de al aprecia si al accepta pe Naruto; în partea a II-a ea începe sa dezvolte o relatie mai strânsa cu el, în scopul de al aduce pe colegul lor, Sasuke, înapoi.
  Sakura a aparut în mai multe parti din Naruto mass-media, inclusiv în cele 4 OVA prezentate în serie si în mai multe jocuri video. Numeroase publicatii anime si manga au laudat si criticat caracterul Sakura. Ea a fost initial observata ca un stereotip shonen de caractere, servind ca o dragoste de interes pentru protagonist. Printre cititorii de baza a benzii desenate Naruto Sakura a devenit foarte populara. Mai multe piese de marfa au fost puse în asemanarea lui Sakura, inclusiv o papusa de plus si o cheie în lanturi.

  Personalitate

  La începutul seriei, Sakura este îndragostita de Sasuke Uchiha, pentru ca arata bine, are o atitudine misterioasa si talent enorm. Din acest motiv multe din aparitiile Sakurei de la începutul seriei sunt pentru a-i câstiga afectiunea lui. În timp ce povestea progreseaza, Sakura devine îngrijorata ca Sasuke o va abandona pe ea si tot Satul Ascuns în Frunze în cautarea lui pentru putere. Când temerile ei se adeveresc, Sakura face tot ce poate pentru a-l împiedica sa plece, declarându-i sentimentele sale de dragoste pentru el. Desi cuvintele ei l-au atins, Sakura nu l-a putut opri pe Sasuke sa plece din Konoha. De atunci Sakura si-a facut un obectiv, acela de a-l aduce inapoi pe Sasuke. În partea a II-a, desi are înca griji legate de bunastarea lui si nu permite altora sa-l insulte pe Sasuke, Sakura este dispusa sa-l atace, pentru a-si apara echipa.
  Relatiile Sakurei cu Naruto, sufera modificari în întreaga serie. La început, Sakura îl considera pe Naruto doar un idiot care încearca sa-i distruga viata, dar, în timp ce povestea progreseaza, Sakura îsi da seama ca l-a judecat gresit. Dupa ce Sasuke pleaca din Konoha, Sakura îl roaga pe Naruto sa-l aduca pe Sasuke înapoi. Având o pasiune pentru Sakura, Naruto face tot ce-i sta-n putere pentru a-i îndeplini dorinta. Desi nu reuseste si ajunge în spital Naruto jura ca într-o zi îsi va îndeplini promisiunea. Sakura îsi petrece cei doi ani si jumatate antrenându-se, pentru a-l putea ajuta pe Naruto în încercarea lui.
  În partea a II-a, în timp ce-l cauta pe Sasuke, Sakura afla de greutatile pe care trebuie sa le înfrunte Naruto pentru a-i îndeplini dorinta: Orochimaru, Akatsuki, vulpea cu 9 cozi si devine mai protectiva, încercând sa-l ajute sa le depaseasca.

  Abilitati

  În partea I, Sakura are în mare masura abilitati slabe si nedezvoltate. În timp ce ea a dovedit ca este foarte buna la abilitatile ninja de baza, Sakura este lipsita de orice alt set de trasturi în afara de cele ale Echipei 7. Profesorul ei, Kakashi Hatake, a apreciato pentru ca are un control excelent asupra chakrei ei, dar nu stie pâna în partea a II-a cum sa foloseasca aceasta capacitate pentru a profita de ea.
  Dupa antrenamentul cu Tsunade care dureaza doi ani si jumatate, Sakura achizitioneaza doua abilitati care se bazeaza pe capacitatea de a-si controla excelent chakra. Prima abiltate consta în capacitatea de a vindeca ranile, iar cea de-a doua consta în capacitatea de a distruge orice obiect din jur doar cu pumnii cu cea mai mare usurinta.

  Jutsu

  ·    Tehnica bratului puternic
  ·    Impactul înfloririi ciresei
  ·    Tehnica extragerii veninului
  ·    Tehnica palmei mistice

  xTrafic.ro  Anime Infonet Top66 Statistici   

  Promovare Site - Top123.ro